Köpvillkor

Köpvillkor – Ellas handkraft

Angivna priser gäller fritt vår verkstad i Tumba. Alla priser är angivna i svenska kronor och INKLUSIVE MOMS. Förpackningskostnader ingår inte i varu- och fraktpriser.

För branschen gällande allmänna villkor tillämpas. Det är ett levande material och inga garantier kan utlovas vad gäller kvalité eller färg. Rätt till ändring av pris utan föregående information förbehålles. Varan förblir Ellas handkrafts egendom tills full betalning erlagds.

Vid retur står köparen för alla fraktkostnader. Full retur/bytes rätt mot uppvisade av kvitto på övrigt material inom 30 dagar. Om vi gjort fel står Ellas handkraft naturligtvis för transporten.

Frakt/transporter

All transport sköts av Postnord och/eller DHL och debiteras genom Ellas handkraft. Viktigt att tänka på, det är köparens uppgift att kontrollera att godset inte är fraktskadat. Så fort mottagaren signerat godset som mottaget och ingen anmärkning är gjord kan man inte längre reklamera en transportskada.

Beräknad leverans tid är 3-7 arbetsdagar. Om du bokat leverans är det mycket viktigt att du är på plats och kan mottaga ditt gods under dagtid. Om DHL levererat godset och ingen funnits på plats, debiteras en extra utkörningsavgift samt aviavgift.

Om du är osäker om du kan vara på plats, kryssa gärna i rutan om fullmakt. Då ställs godset av utan signatur från dig, tänk dock på att det är du som ansvarar för en evt. förlust av gods/paket.
Som privatperson, välj ALLTID fullmakt för avställning för att slippa aviseringsavgift!

Vid frågor; kontakta Ellas handkraft Tfn: 070-631 03 88 eller ella.cavallin@gmail.com

 

Varukorg
Scroll to Top